Barbat desfigurat in bataie la o petrecere in Zalau

Victima, Mihai Taranu, si agresorul, Laurentiu Kallo, ofera detalii despre cum s-au luat la harta, din mai nimic

rn

Un scandal la care a fost nevoie de interventia trupelor speciale ale Jandarmeriei Salaj a avit loc in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 2:00, la un majorat organizat la Hotelul Transilvania din Zalau.
Un tanar de 34 de ani, Kallo Laurentiu, l-a batut cu pumnii pe zalauanul de 30 de ani Mihai Taranu. L-a facut practic K.O, zalauanul fiind salvat din mana agresorului de catre jandarmi, care au chemat si ambulanta. 
Mihai Taranu a fost transportat initial la Urgenta Spitalului Judetean, dar din cauza ranilor grave suferite a fost apoi transportat de urgenta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj Napoca, unde a fost dus direct la Sectia de Chirurgie Orala si Maxilo-faciala. Mihai {aranu a suferit multiple fracturi la nivelul maxilarului, nu poate vorbi si are mai multi dinti rupti. 
Inspectoratul de Jandarmi Judetean Salaj ne-a transmis un comunicat referitor la cele intamplate, cu ce au constatat jandarmii care au intervenit la fata locului si ca s-au inaintat actele pentru infractiunea de lovire catre parchetul din Zalau.
"Vineri, 25.01.2019, in jurul orei 02.10, in urma unui apel 112, echipa de interventie a I.J.J. Salaj a fost solicitata sa intervina fata de o persoana agresiva. In urma verificarilor, s-a stabilit ca un barbat de 34 de ani, domiciliat in Zalau, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si din cauza unor neintelegeri anterioare, a lovit cu pumnii in zona fetei o alta persoana de sex masculin, in timp ce se afla in fata unei unitati de alimentatie publica de pe raza municipiului Zalau. Totodata, echipajul de jandarmi a solicitat transportarea victimei, un barbat de 30 de ani din Zalau, la U.P.U. Zalau pentru acordarea de ingrijiri medicale. Pe numele persoanei in cauza s-au intocmit acte de constatare privind savârsirea infractiunii de "lovire sau alte violente", conform Art. 193 Cod Penal, acte ce au fost inaintate Parchetului de pe lânga Judecatoria Zalau pentru continuarea cercetarilor."

rn

Mihai Taranu ne-a comunicat pe facebook 
ca a fost lovit "cu pervesa", pe neasteptate
si ca va depune plangere la Politie

rn

Am reusit sa luam legatura cu Mihai Taranu pe facebook, care ne-a relatat in scris cum s-a intamplat totul.
"Am venit pana la Transilvania cu Florin Pop, de la Dia Guard, si atunci s-a intamplat, afara. El (Kallo Laurentiu – n.r.) a intrat inauntru, eu am stat un pic afara. ca ii stiam pe baietii de acolo. sa-i salut. Si am luat o perversa de la Lenti (Kallo Laurentiu – n.r.) pentru simplu fapt ca i-am zis "vorbeste si tu mai frumos", ca erau mai multi acolo. Si cum erau bauti sau drogati, s-a simtit, cine stie, ofensat, dar eu nu cu gand rau (am spus – n.r.). M-au lovit trei baieti, Lingurar Mircea – care mi-a dat picioare multe – si Sandu – ala mai mare, tatuat. Am dinti rupti la greu, masele si mi-e rupta in trei locuri mandibula. Sunt internat la Spitalul de Maxilo-faciale din Cluj decamdata, dar am timp sa fac toate demersurile (sa obtina certificat medico-legal – n.r.), o sa depun plangere si o sa vorbesc cu un avocat", ne-a declarat victima Mihai. stop_coloana

rn

Agresorul, Laurentiu Kallo, recunoaste tot, l-a batut singur 
pe Mihai Taranu; A fost condamnat pentru scandal in 2015

rn

Laurentiu Kallo, pe care Mihai {aranul il identifica drept principalul agresor, a fost de acord sa relateze intamplarea din punctul lui de vedere.
"Eu recunosc, sunt de vina, dar are si el vina lui, pentru ca a vorbit cu mine foarte urat. El este prietenul nostru, a fost cu noi zilnic, zilnic, dar la betie o i-a mai razna uneori. Mie nu-mi sta in caracter sa ma bat cu prietenul meu in viata asta. Dar el mi-a vorbit foarte, foarte urat si m-a avertizat cu palma pe piept. Recunosc, am fost si beat, ca daca nu eram beat poate era altceva. N-am ce sa mai fac acum, fapta e consumata. Eu eram la ziua lui Simon si el o venit acolo cu Florea Pop. Ei nu erau invitati. Si Mihai o dat noroc cu toti baietii si pe mine m-o avertizat cu palma in piept ca sa am grija cum vorbesc. Recunosc, eram beat, regret din suflet. Daca as putea sa fac cumva sa vorbesc cu el. Nu stiu cum sa fac vorbesc cu el. Eu i-am dat o directa, Sandu cu Mircea l-au trezit si l-au ridicat sus, atat. Au fost mai multe persoane de fata care pot confirma ca nu a sarit nimeni pe el. Eu i-am dat un pumn, atat. Pai daca e asa cum spune el, daca ii dadea Sandu un picior, ii sarea capu in aer. Ce tot vorbeste Mihai acolo? Cum sa-i dau perversa, daca noi am fost fata in fata? Perversa e pe la spate, nu? Dupa mine, este o problema grava ca are maxilarul rupt, dar el avea dintii pusi in gura. Recunosc, da, i-am scos din gura dintii pusi. Adevarul o sa iasa la iveala. Nu mint cu nimic, nu am de ce sa mint. Sunt camere si o sa se vada tot. Eu recunosc ca l-am lovit, dar sa recunoasca si el ca are vina. Eu as vrea sa ne impacam, eu platesc tot ce are, dar sa recunoasca si el ca are vina", ne-a declarat Kallo Laurentiu.

rn

Actualizare

rn

Kallo Laurentiu a fost condamnat pentru un scandal la discoteca din Sig. Batausul Kallo Laurentiu a mai fost condamnat pentru un scandal din anul 2013 care s-a petrecut la discoteca din Sig. Kallo Laurentiu poreclit Lenti, a fost cercetat penal in dosarul nr. 1473/309/2013 inregistrat la Judecatoria Zalau la data de 5 noiembrie 2013. Obiectul dosarului penal a fost comiterea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Kallo Laurentiu a fost condamnat in acest dosar la data de 4 februarie 2015, la doi ani de inchisoare cu suspendare, fiind cea mai mare pedeapsa primita dintre toti cei cinci inculpati din dosar. 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *