septembrie 29, 2023

Bărbat decedat într-un incendiu la Guruslău

0

Un bărbat a decedat, sâmbătă seara, într-un incendiu declanșat la o casă din localitatea Gurulău.

“Sâmbătă seara, Detașamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Guruslău. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, atât la acoperiș cât și în interiorul casei. O persoană de sex feminin a fost asistată la fața locului de către un echipaj SMURD, însă din nefericire cealaltă persoană, de sex masculin, a fost surprinsă de incendiu și a fost găsită decedată”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sălaj.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare la aprinderea focului a unui combustibil, respectiv benzină.

De asemenea, sâmbătă noaptea spre duminică, Punctul de lucru și SVSU Sărmășag au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case din localitatea Lompirt.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică, respectiv a ars funinginea depusă în interiorul coșului de fum și a fost deteriorată izolația acestuia.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut