Bărbat decedat într-un incendiu la Guruslău

0
2384

Un bărbat a decedat, sâmbătă seara, într-un incendiu declanșat la o casă din localitatea Gurulău.

„Sâmbătă seara, Detașamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Guruslău. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, atât la acoperiș cât și în interiorul casei. O persoană de sex feminin a fost asistată la fața locului de către un echipaj SMURD, însă din nefericire cealaltă persoană, de sex masculin, a fost surprinsă de incendiu și a fost găsită decedată”, se arată într-o informare de presă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sălaj.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare la aprinderea focului a unui combustibil, respectiv benzină.

De asemenea, sâmbătă noaptea spre duminică, Punctul de lucru și SVSU Sărmășag au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei case din localitatea Lompirt.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică, respectiv a ars funinginea depusă în interiorul coșului de fum și a fost deteriorată izolația acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.