septembrie 28, 2022

Barbat de 77 de ani mort intr-un accident produs de un tanar de 21 de ani

Un barbat de 77 de ani a murit in urma unui grav accident produs duminica, 20 ianuarie, la ora 17.45, de un tanar de 21 de ani. 

rn

Tanarul, din comuna Halmasd, conducea autoturismul pe Drumul Judetean 191 E, iar in localitatea Peceiu, pe o portiune de drum in panta, din cauza neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile drum a pierdut controlul volanului, a patruns pe sensul opus de circulatie si l-a acrosat pe barbatul de 77 de ani, care se deplasa regulamentar, in calitate de pieton, pe partea stanga a drumului, este descrierea accidentului, comunicata de politie.
Victima a fost transportata la spital, insa ieri dimineata, luni 21 ianuarie, la ora 7.00, a decedat.
Politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa, iar dupa decesul vicrimei incadrarea juridica a fost schimbata in ucidere din culpa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.