octombrie 4, 2022

Barbat de 69 de ani scos mort din fantana propriei gospodarii

Pensionarul din Prodanesti, comuna Creaca, fusese oprit cu numai cateva ore mai devreme de la sinucidere de sotia lui

rn

Sectia de Pompieri din Jibou a fost solicitata sa intervina in noaptea de sâmbata spre duminica, 23 spre 24 februarie, pentru a extrage o persoana cazuta în fântâna, in localitatea Prodanesti, comuna Creaca.
Pompierii au reusit sa scoata victima, un barbat de 69 de ani, si au predat-o unui echipaj al Ambulantei. Din pacate, medicii nu au putut decât sa constate decesul barbatului, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Salaj.
Localnici sunt de parere ca a fost vorba de o sinucidere. Barbatul in cauza, pensionar, a iesit din casa peste noapte, in jurul orei 2.00, cel mai probabil cu gandul sa-si puna capat zilelor. Oamenii spun ca barbatul a mai incercat sa se sinucida in cursul zilei de sambata, 23 februarie, dar sotia lui l-a oprit.
Cei doi soti nu aveau copii, iar barbatul in cauza a avut un frate care a ales sa-si puna capat zilelor in urma cu mai multi ani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.