octombrie 7, 2022

Barbat de 57 de ani din Bobota gasit mort in propria locuinta

Pompierii au fost solicitati de Politie ieri, in jurul orei 14.00, sa intervina pentru a debloca usa locuintei de la numarul 257 din Bobota, dupa ce un cetatean a sunat la 112 si a spus ca nu si-a mai vazut vecinul de cateva zile.

rn

Dupa interventia pompierilor, in casa a fost gasit un barbat de 57 de ani decedat, fiind vorba de proprietarul locuintei, care traia singur. Trupul ne;nsufletit al barbatului a fost transportat la morga spitalului judetean pentru necropsie.
Politia spune ca locuinta nu prezenta urme de fortare, iar pe corpul decedatului nu au fost identificate urme de violenta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.