septembrie 30, 2022

Barbat de 31 de ani arestat la Simleu dupa ce a incercat sa violeze o fata de 14 ani

Politistii salajeni cerceteaza în stare de arest preventiv un barbat de 31 de ani, dupa comiterea unei infractiuni de tentativa de viol ce a avut loc în data de 15 iunie în apropiere de simleu Silvaniei. Vineri, în jurul orei 17.30, prin apelul de urgenta 112, Politia a fost sesizata despre comiterea unei infractiuni de tentativa de viol asupra unei minore de 14 ani, din judetul Salaj. Sesizarea a fost facuta de mama minorei.

rn

Din probatoriul administrat s-a stabilit ca barbatul s-a deplasat la domiciliul victimei si a încercat sa întretina cu aceasta relatii sexuale împotriva vointei ei. Fapta nu s-a consumat, pentru ca victima a reusit sa scape.
În baza ordonantei de retinere emise de politisti, barbatul a fost retinut si depus în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj, iar sâmbata, 16 iunie, a fost prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria simleu Silvaniei, cu propunere de arestare preventiva. Instanta a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa de viol. Politistii continua cercetarile pentru documentarea întregii activitati infractionale a acestuia.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.