septembrie 24, 2022

Barbat arestat pentru agresarea politistilor in Sig

Politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Crasna au fost amenintati si agresati de catre patru persoane duminica, 2 decembrie, în jurul orei 12.00, cand au intervenit, in urma unei sesizari, la un scandal în familie pe raza comunei Sig.
Agresorii sunt trei barbati si o femeie, cu vârste cuprinse între 25 si 45 de ani. Din cei patru, trei sunt din comuna Sâg, iar unul din comuna Valcau de Jos.
Unul dintre cei implicati, un barbat de 37 de ani, din comuna Sâg, a fost arestat preventiv luni, 3 decembrie, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lânga Judecatoria simleu Silvaniei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.