noiembrie 27, 2022

Banuiti de tâlharie, retinuti de politisti

Doi tineri, de 21, respectiv 22 de ani, din judetul Alba si municipiul Zalau, banuiti de comiterea unei infractiuni de tâlharie au fost prinsi, în noaptea de marti spre miercuri (16 spre 17 iulie a.c.), de politisti. Cei în cauza au fost retinuti si urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe lânga Judecatoria Zalau cu propunere de arestare preventiva.
La data de 16 iulie a.c., ora 22:56, Poli?ia Municipiului Zalau a fost sesizata prin SNUAU 112, de catre un barbat de 30 de ani, din comuna Pericei, cu privire la faptul ca, în jurul orei 22:30, în timp ce se afla pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalau, a fost abordat de doua persoane necunoscute ( un barbat ?i o femeie), care l-au invitat la un local din zona, pentru a consuma împreuna bauturi alcoolice. Barbatul a refuzat sa intre în local si si-au continuat împreuna drumul, iar dupa câtiva metri tânarul l-a lovit pe barbat cu cotul în zona capului si i-au sustras din buzunar suma de 350 de lei.
Verificarile efectuate de politisti au dus în scurt timp la identificarea persoanelor banuite de comiterea faptei. Este vorba despre un tânar de 21 de ani, din judetul Alba si o tânara de 22 de ani, din municipiul Zalau. Din prejudiciul cauzat s-a recuperat aproximativ 90%.
În baza ordonantei de retinere emisa de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale, cei în cauza au fost retinuti, miercuri 17 iulie a.c., si urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe lânga Judecatoria Zalau cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul comiterii infractiunii de tâlharie calificata.
Cercetarile continua pentru documentarea activitatii infractionale.

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *