septembrie 28, 2023

Bani prin Programul “Anghel Saligny” pentru comunele Almașu, Creaca și Sâg

0
Aproape 33 de milioane de lei ajung în Sălaj

Ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat, săptămâna trecută, încă 53 de contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de peste 532 de milioane de lei.
Contractele semnate vizează atât reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare, cât și refacerea unor poduri.
Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 1.360, în valoare totală de peste 15 miliarde de lei.

Pe lista contractelor semnate petru a primi finanțare apar și trei obiective de investiții din Sălaj.

Astfel, comuna Almașu va primi 4.825.762,50 lei pentru înființarea rețelei de canalizare menajeră în localitatea Petrinzel.

Comuna Creaca va beneficia de o finanțare în valoare de 5.510.380,32 lei pentru reabilitarea podului din localitatea Borza.

Cea mai mare sumă de bani o va primi comuna Sâg. Aceasta va beneficia de 22.500.000 lei pentru extinderea rețelelor de canalizare menajeră și racorduri la consumatori în localitățile Sâg, Fizeș, Mal și Tusa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut