septembrie 29, 2023

Bani prin PNRR pentru Șimleu Silvaniei și Sărmășag

0

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat, la finele săptămânii trecute, 73 de noi contracte finanțate prin componenta C5 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele, în valoare totală de 583.519.039 de lei, au fost încheiate între autoritățile publice locale din 31 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și vizează lucrări de eficientizare energetică și asigurarea siguranței seismice și la incendiu a blocurilor de locuințe și a clădirilor publice.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.313 contracte de finanțare, în valoare totală de 11.552.085.141,62 lei, a precizat ministrul.

De această dată, în Sălaj au ajuns 5.722.756 de lei la Șimleu Silvaniei, pentru renovarea energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale, respectiv 17.913.455 de lei în comuna Sărmășag, pentru opt cereri de finanțare depuse.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut