Bani pentru infrastructura rutieră din Sălaj

0
1543

Sume importante de bani, destinate finanțării unor lucrări de infrastructură rutieră în Sălaj, au fost prinse în bugetul de stat pe anul 2021.

Tronsonul de 42 de kilometri din Autostrada Transilvania, Nădășel -Zimbor – Poarta Sălajului, va beneficia de o finanțare de 260 milioane lei, iar tronsonul Nușfalău – Suplacu de Barcău de 273 milioane de lei.

Centura Zalăului, cel de-al doilea tronson, va beneficia în 2021 de o finanțare de 31 milioane lei.

Pentru finanțarea lucrărilor de execuție la obiectivul de ”Punere în siguranță pod a podului peste râul Someș, pe DJ 108E, km.1+630 ” s-au alocat 4 milioane lei. Lucrările de execuție la obiectivul ”Reabilitare DJ 109R de la DN 1 G (Chendrea)- Gălpâia-Romita (DJ 108A) km 0+0.00 – 8+600” sunt finanțate cu 5 milioane lei, iar pentru un proiect privind modernizarea străzilor în comuna Zalha s-au alocat 243 mii lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.