septembrie 29, 2023

Bani ”gratis” pentru alimentare cu apă şi canalizare

0

Primăriile sălăjene au la dispoziţie aproape trei săptămani pentru a obţine “gratis” fonduri pentru realizarea infrastructurii de alimentare cu apă şi canalizare in comunităţile pe care le conduc. Aurica Grec, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Sălaj, a declarat că in perioada 18 octombrie – 17 noiembrie se preiau cereri de finanţare in cadrul Programului vizand protecţia resurselor de apă, sisteme integrate de alimentare cu apă, staţii de tratare, canalizare şi staţii de epurare. Suma alocată acestei secţiuni este de 298 mii de lei şi nu se percepe cofinanţare din partea solicitanţilor.
Pană acum, doar şapte comune au depus proiecte pentru extinderea sau realizarea infrastructurii de alimentare cu apă şi canalizare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut