septembrie 28, 2023

“Bani de liceu” pentru 158 de elevi din Sălaj

0

Ministerul Educației a publicat lista elevilor care vor beneficia în acest an școlar de „Bani de liceu”. La nivel național, se vor acorda în total 20.487 de astfel de burse. În Sălaj avem 158 de beneficiari.

Aceștia vor încasa câte 250 de lei pe lună, sprijin financiar destinat elevilor din învățământul liceal în vederea continuării și finalizării studiilor.

Bursa „Bani de liceu” se acordă elevilor aflați în întreținerea familiilor al căror venit brut lunar pe membru de familie este de maximum 500 de lei. De asemenea, pot primi această bursă și elevii care beneficiază de o măsură de protecție socială ori aflați sub tutelă sau curatelă, dacă este respectată condiția de venit.

Elevii care primesc „Bani de liceu” pot obține și bursă de studiu, de merit, de performanță sau de ajutor social, dacă îndeplinesc condițiile necesare.

Anul trecut, 185 de elevi din Sălaj au primit „Bani de liceu”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut