septembrie 28, 2022

Bani de la stat pentru independenta energetica

Salajenii pot aplica, din 19 decembrie, pentru cei 20.000 de lei pentru independenta energetica prin instalarea de panouri fotovoltaice si sa se debranseze de la Enel sau oricare alt furnizor de energie electrica.
Ghidul de finantare a instalarii de panouri fotovoltaice prin care statul ofera pâna la 20.000 de lei oricarui doritor a fost publicat în Monitorul Oficial, în 14 decembrie.
Pentru cei care vor sa treaca de la alimentarea cu curent de la retea la alimentarea cu curent de la panouri solare fotovoltaice proprii, statul va acoperi 90 la suta din cheltuielile necesare instalarii panourilor fotovoltaice, restul de 10 la suta urmând sa fie suportat de persoanele fizice.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.