Bani de la Ministerul Dezvoltării pentru comuna Vârșolț

40 de localități din 24 de județe primesc bani de la Ministerul Dezvoltării pentru investiții în infrastructură, prin Programul Național ”Anghel Saligny”.

Proiectele, în valoare totală de 423.815.052 de lei, au ca obiective modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, amenajarea de piste pentru bicicliști, precum și construirea unor poduri.

Comuna sălăjeană Vârșolț primește finanțare pentru două proiecte importante pentru comunitate. Pentru extindere rețea de canalizare menajeră și stație de epurare în localitățile Recea și Recea Mică se alocă 17.536. 741 lei. Pentru cealaltă investiție, extindere canalizare menajeră în localitatea Vârșolț, se alocă de la Ministerul Dezvoltării 1.087.341 lei.

Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *