septembrie 30, 2022

Bani de la Fondul de Mediu pentru iluminat public în sate și orașe

Începând de marți, 16 august, unitățile administrativ-teritoriale care doresc să participe în cadrul Programului Iluminat Public își pot crea conturile de utilizator în aplicația informatică pusă la dispoziție pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu.

Programul se adresează unităților administrativ-teritoriale organizate la nivel de comună, oraș sau municipiu care pot beneficia de fonduri de cel mult 50 milioane lei, în funcție de categoria unității administrativ-teritoriale.

Ulterior, începând cu data de 19 august, ora 10:00, solicitanții vor depune cererile de finanțare, împreună cu documentația aferentă, în aplicația informatică prin intermediul conturilor de utilizator create.

Conturile create și utilizate pentru înscrierea în cadrul Programului Iluminat public aferente sesiunii din anul 2021 rămân valabile și pot fi accesate pentru depunerea cererilor de finanțare și în cadrul acestei sesiuni.

Bugetul alocat sesiunii de finanțare este de 500.000.000 lei.

Finanțarea se acordă în procent de maximum 100% din cheltuielile eligibile ale unui obiectiv de investiție și în limita sumelor ce pot fi acordate pentru fiecare categorie de solicitanți.

1 thought on “Bani de la Fondul de Mediu pentru iluminat public în sate și orașe

  1. Herecleanul nu este iluminat, nici in intersectie, nici la calea ferata (bariera) ,nici in sat——pacat, este o Primarie bogata!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.