Bani de la Consiliul Județean pentru spitalul de la Jibou

0
177

În cadrul ședinței extraordinare de vineri, 15 octombrie, Consiliul Județean Sălaj a alocat, din fondul de rezervă bugetară, un ajutor financiar în valoare de 50.000 de lei Spitalului Orășenesc „Dr. Traian Herța” Jibou. Banii sunt destinați achiziționării de echipamente medicale pentru tratarea pacienților cu SARS-CoV-2.

Scriam, în ediția din 14 octombrie, despre faptul că unitatea medicală, aflată în subordinea primăriei Jibou, a cerut în regim de urgență, de la Consiliul Județean Sălaj, sprijin financiar pentru a cumpăra echipamente medicale necesare tratării pacienților cu SARSCoV-2 internați la spitalul din localitate. Unitatea medicală are nevoie urgent de 7 concentratoare de oxigen de 10 litri și 2 butelii de oxigen medical de 50 de litri.

„Pe fondul creșterii semnificative a incidenței la nivelul județului și al orașului Jibou, dar și pentru că dotările Spitalului «Dr. Traian Herța» sunt insuficiente pentru a face față numărului mare de pacienți, Primăria Jibou ne-a solicitat în regim de urgență un sprijin financiar. Pandemia ne-a învățat că trebuie să avem grijă unii de alții, să ajutăm, să fim solidari, pentru că doar împreună putem ieși învingători. Astfel, administrația județeană rămâne alături de personalul din prima linie a luptei cu temutul virus și alocă unității medicale din Jibou, din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Judeţean, suma de 50.000 de lei, pentru achiziționarea a șapte concentratoare de oxigen de 10 litri și a două butelii de oxigen medical de 50 de litri”, a explicat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.