octombrie 7, 2022

Baloane tricolore pe cerul Zalaului

Elevii de la trei unitati de învatamânt au lansat baloare în culorile tricolorului

rn

În cadrul proiectului „Tinerii 100”, Asociatia JK Youth Zalau a organizat, ieri, o lansare de baloane în culorile tricolorului, actiune la care au participat elevi si coordonatori de la trei unitati de învatamânt de pe raza municipiului Zalau: Colegiul National „Silvania”, Liceul Pedagogic „Gheorghe sincai” si scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu”.

rn

Actiunea s-a desfasurat în Piata 1 Decembrie 1918 (cunoscut ca fiind platoul de marmura din centrul orasului), iar deplasarea participantilor s-a realizat numai pe trotuar, cu respectarea regulilor de circulatie si sub supravegherea stricta a personalului organizator.

rn

Pentru desfasurarea în conditii de siguranta a actiunii, organizatorii, împreuna cu Politia municipiului Zalau si Inspectoratul de Jandarmi al judetului Salaj, au luat toate masurile ce se impun, astfel încât sa nu stânjeneasca circulatia rutiera si cea pietonala în zona adiacenta desfasurarii evenimentului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.