Bacalaureatul, la final

0
189

Proba scrisă la Limba și literatura maternă încheie sesiunea iunie-iulie 2022 a Examenului Național de Bacalaureat.

Susținută joi, 23 iunie, aceasta s-a desfășurat în Sălaj fără incidente. Din totalul de 230 candidați înscriși au fost prezenți 226 de candidați, fiind consemnați 4 absenți.
Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iunie, până la ora 12:00. Eventualele contestații vor fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12.00 -18.00.
Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie, prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.
Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, susținerea tuturor probelor scrise și obținerea cel puțin a notei 5 la fiecare dintre acestea, obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.