BAC 2012: Strangerea de bani pentru protocol, interzisă.

  0
  10

  Strangerea de fonduri pentru protocol la examenul de bacalaureat este interzisă, iar cei care vor accepta astfel de practici vor fi excluşi din comisiile de examen pentru o perioadă cuprinsă intre 1 şi 5 ani, a anunţat secretarul de stat Stelian Fedorca.”Nu vom tolera colectarea de fonduri pentru protocol. Sancţiunile asupra celor care vor accepta o asemenea practică merg pană la excluderea din comisiile de examinare pe o perioadă de la 1 la 5 ani”, a spus secretarul de stat din Ministerul Educaţiei.
  In privinţa organizării şi desfăşurării bacalaureatului, Fedorca a precizat că, in urma discuţiilor purtate cu inspectoratele şcolare, metodologia pentru bacalaureat este respectată, sistemele de supraveghere video sunt funcţionale, iar comisiile, constituite.
  Probele scrise ale bacalaureatului vor incepe in 2 iulie cu testul la limba şi literatura romană. Pentru 3 iulie este programată proba scrisă de limba şi literatura maternă, in 4 iulie va avea loc proba obligatorie a profilului, iar in 6 iulie candidaţii vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării. In 8 iulie vor fi afişate rezultatele, iar in 9 iulie, intre orele 8.00 şi 12.00, vor fi depuse contestaţiile.
  In perioada 10 -12 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate rezultatelor finale.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

  Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

  Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.