Azi incep festivitatile la clasele a VIII-a

0
10

Incepand de azi, clopotelul va suna pentru ultima chemare la careu a absolventilor de gimnaziu. Primii elevi care spun adio scolii gimnaziale si incep ultima runda de pregatiri pentru admiterea la liceu sunt absolventii claselor a VIII-a ai Scolii Gimnaziale „Gheo-rghe Lazar” Zalau. Acestia sunt convocati pentru ultima data la careu azi, de la ora 9.00. Ca in fiecare an, ca-drele didactice care i-au indrumat de-a lungul celor opt ani de „generala” le vor pregati surprize si o „despartire” pe care si-o vor aminti de-a lungul vietii.
La doar o ora diferenta, ora 10.00, Simleul va fi mai agitat ca de obicei, deoarece absolventii claselor a VIII-a ai Scolii Gimnaziale „Silvania” isi vor lua ramas bun de la profesori si de la colegii mai mici. Tot azi, dar cu incepere de la ora 11.30, corpul profesoral al Scolii Gimnaziale „Horea” de la poalele Magurei ii va scoate la careu pe absolventii care se pregatesc sa „zboare” spre frumosii ani de liceu.
In mod normal, cursurile din acest an scolar se fina-lizeaza pentru absolventii claselor a VIII-a abia maine, insa cei amintiti anterior s-au grabit sa organizeze cursurile festive mai devreme, din diverse motive. Majoritatea unitatilor de invatamant au respectat programul, astfel ca festivitatile la clasele a VIII-a vor avea loc maine, dupa cum urmeaza:
De la ora 9.00 – Liceul de Arta „Ioan Sima” Zalau, Liceul Sportiv „Avram Iancu” Zalau, Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu” Zalau, Scoala Gimnaziala „Porolissum” Zalau, Scoala Gimnaziala „Bathory Istvan” Simleu, Scoala Gimnaziala „Lucian Blaga” Jibou si Scoala Maghiara Cehu Silvaniei.
De la ora 10.00 – Scoala Gimnaziaala „Simion Barnutiu” Zalau, Scoala Gimnaziala „Iuliu Maniu” Zalau, Scoala Gimnaziala „Corneliu Coposu” Zalau, Grupul Scolar „Octavian Goga” Jibou si Scoala Gimnaziala „Andrei Muresanu” din Cehu Silvaniei.
In mediul rural, toate scolile gimnaziale organizeaza doar maine cursurile festive pentru elevii claselor a VIII-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.