decembrie 7, 2022

Azi este Black Friday – toată lumea cumpără mult şi… orice

Astăzi este Black Friday, altfel spus “vinerea neagră” sau sărbătoarea cumpă-răturilor. Cei împătimiţi de cumpărărturi, dar nu numai, găsesc astăzi multe produse la preţuri reduse. Black Friday este cunoscută în special pentru ofertele la produse electronice, dar de fapt participă comercianţi care cuprind game foarte diverse de produse. Într-o listă cu 300 de magazine online care au anunţat reduceri de preţuri de Black Friday se regăsesc, de exemplu, Emag, Flanco, Banca Transilvania, B-Mall, Cupio.ro, Preţuri pentru Tine (PPT.ro), blablacar.ro, 1001cosmetice.ro, Elefant.ro, Vodafone, Avon, Altex şi multe altele din diverse domenii de la vânzări IT şi până la magazinele de haine.
Black Friday este însă şi foarte controversată, comercianţii find acuzaţi că cresc preţul produselor cu câteva zile înainte pentru ca în “vinerea neagră” să poată anunţa reduceri. Cumpărătorii care au studiat în timp ofertele îşi pot da însă seama daca produsul dorit are reducere sau preţul afişat ca fiind redus este doar o păcăleală.
Bugetul online alocat de romăni pentru ediţia Black Friday de anul acesta va atinge o medie de 460 lei, cu peste o treime mai mare stop_coloana faţă de cel de anul trecut, care s-a ridicat la circa 340 lei, potrivit estimărilor procesatorului de plăţi NETOPIA mobilPay. De asemenea, numărul total de plăţi digitale realizate pe teritoriul României va creşte cu peste 50 la sută, într-un ritm similar cu cel de anul trecut, mai susţine sursa citata.Cele mai multe tranzacţii vor fi realizate pentru produse IT&C, fashion, cosmetice, home & deco, cărţi, dar şi pachete turistice sau bilete de avion, susţin analiştii.
Analiştii mai spun că “şmecheria” este să fiţi printre primii care comandă. De cele mai multe ori, cele mai atractive produse cu preţ redus sunt în cantităţi limitate. Restul cumpără ce rămâne, că tot e ziua reducerilor la orice. Nu vă faceti însă griji, căci vor exista o mulţime de oferte speciale, pentru că magazinele online care fac azi reduceri sunt foarte multe.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *