Azi curge apă la robinetele zălăuanilor

13
2215

Avaria a fost reparată joi seara. Azi curge apă la robinetele zălăuanilor

Instituția Prefectului Județului Sălaj a anunțat în această dimineață că furnizarea apei pentru Zalău, Bocșa, Hereclean, Crișeni și Mirșid va fi reluată în maxim 14 ore de la finalizarea reparației la conducta magistrală. Cum reparația s-a finalizat joi în jurul orei 22.20, ar fi posibilă reluarea furnizării astăzi, în jurul orei 12.00.

”În ceea ce priveşte avaria majoră de pe aducţiunea Vârşolţ – Zalău, angajaţii Companiei de Apă au finalizat lucrările de reparații pe conducta de apă avariată, joi seara, la ora 22:20. Din acel moment a început pomparea apei, din Vârşolț spre Zalău, rețeaua urmând a fi reîncărcată în maxim 14 ore”, se arată în comunicatul Prefecturii.

13 COMENTARII

  1. Oare care este efectul predării igo zalau cătă clujeni de liberalul căpâlnășiu ? Conductele nu sunt înlocuite ce să mai vorbim de adu țiunea de la preoteasa, negreni, gilău, hau, hau.un so gur lucru e cert, igo a devenit un cimitir al elefanților liberali !

  2. Este 17 iul. ora 09,10. Cartierul Brădet și Stadion nu are apă. Oare cine pe cine păcaleste ? Compania-ziarul, sau ziarul-populația. Nu cred câ aveți motiv sâ cenzurați.

  3. Referitor articol:”Azi curge apa la robinetele zalauanilor” , NU ESTE adevarat !!!!!!!!!, Astazi 17. 07.2021, nu este apa in zona str. Gh. Doja”!!!!!!!!!!!!

  4. Informatii pe jumatate. Azi sambata17.07.2021, ora 16.00 nu curge apa in zona de sud a orasului , halal companie de apa somes, monopol care trebuie spart

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.