septembrie 28, 2022

Azi – Concert de colinde sustinut de o suma de formatii consacrate la Casa de Cultura a Sindicatelor

Concertul “Din suflet pentru suflet” este pus in scena in scop caritabil pentru a ajuta mai multe familii cu greutati

rn

Un concert de colinde ce se anunta un spectacol de exceptie este anuntat pentru azi de Clubul Rotary Zalau, cu participarea mai multor formatii salajene consacrate. Spectacolul, cu titlul “Din suflet pentru suflet”, aflat la a VI-a editie, va incepe azi, miercuri 5 decembrie, de la ora 17.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau. Scopul este unul caritabil, dorindu-se ca mai multe familii cu greutati mari sa fie ajutate prin donarea sumelor ce se vor strange la concert.

rn

Formatiile care vor urca pe scena

rn

Organizatorii au anuntat ca formatiile care vor urca azi pe scena vor fi Grupul de colindatori “Traditii” de la Liceul de Arta “Ioan Sima” – coordonat de profesorii Titus Campean si Rodica Pop Seling; Grupul de colindatori “Flori de Mar”, de la Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu” – coordonat de profesoara Anca Lupse; Grupul “Carmina Orientalis” – un grup de preoti tineri, pe care ii coordoneaza dirijor-profesor Florin Lupse; Grupul de colindatori “Rezu”, de la Scoala Gimnaziala Plopis – coordonat de Criste Victor, Criste Mirela Monica si Stratec Claudia Ionela; Ansamblul Folcloric Barcaul al Clubului Copiilor din Simleu Silvaniei – coordonatori, profesorii Cornelia si Gavril Neaga.

rn

"Din suflet pentru suflet" – o actiune
caritabila care a avut ani la rand
succes de scena si in scopul propus

rn

Profesorul Ioan Abrudan, directorul Scolii Gimnaziale Mihai Eminescu din Zalau, care s-a ocupat de organizarea evenimentului, explica de ce acesta a fost ani la rand un succes.
“Toate formatiile care vin au inteles mesajul pe care il aducem, ca intr-un moment special al anului sa ne deschidem sufletele in asa fel incat sa ne indreptam cu posibilitatile noastre spre a sustine familii care au nevoie de sprijin financiar. Consiliile de administratie ale unitatilor de invatamant care initiaza acest concert de colinde vor hotari care sunt familiile care vor intra in posesia banilor ce se vor aduna.
Suntem absolut convinsi ca vom avea sala plina, pentru ca ideea a fost imbratisata de toata lumea, in primul rand de parinti, care au ajutat implicandu-se in organizare. Va fi cu siguranta o reusita si din punct de vedere artistic pentru cei care vor fi spectatori, dar speram sa fie o reusita si pentru suportul financiar al unor familii care chiar au nevoie de ajutor in aceasta perioada mai speciala a anului.
Dincolo de faptul ca exista oameni care au nevoie de sprijin, vrem sa-i educam si pe copii in spiritul acestei solidaritati fata de cei care sunt in dificultate.
Am gasit parteneri si oameni care ne-au fost alaturi. Parintii s-au dovedit extrem de cooperanti si ma bucur sincer ca activitatea noastra a capatat o traditie. Suntem la a VI-a editie si de fiecare data am avut un feed-back pozitiv, atat in randul spectatorilor, cat si al celor care au participat in calitate de artisti. Evenimentul a fost foarte bine primit in toti cei sase ani de zile si pana acum s-a dovedit un succes in pragul sarbatorilor de iarna”, a spus Ioan Abrudan, coordonator al evenimentului din partea Clubului Rotary Zalau.
Clubul Rotary a organizat anul acesta spectacolul in parteneriat cu Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, Inspectoratul Judetean Scolar Salaj, Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu”, Liceul de Arta “Ioan Sima”, Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.