septembrie 23, 2023

Avril și Drum Construct – firmele care se ocupă de proiectele de investiții din Zalău

0

Municipiul Zalău este, în prezent, în șantier. Sunt lucrări în derulare în mai multe zone din oraș, iar executanți sunt firmele Avril și Drum Construct.

Potrivit informațiilor furnizate de administrația locală, cele două firme au în execuție trotuare și piste de biciclete pe Bulevardul Mihai Viteazul, pietonizarea străzii Unirii, reabilitarea Pieței 1 Decembrie și a Pieței Iuliu Maniu, reabilitarea DJ 191, străzile Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigradului și Cetății, modernizare coridor integrat de mobilitate urbană, axa est-vest, str. Avram Iancu – Corneliu Coposu, construire pod pe strada Corneliu Coposu, amenajare spații verzi pe imobile abandonate sau degradate în cartierul Meseș și pe strada Oborului. Toate aceste proiecte sunt finanțate din bani europeni.

“Mă bucur că pe majoritatea proiectelor finanțate din fonduri europene constructorii care execută lucrări sunt de la nivel local. Acest lucru este benefic atât pentru mediul de afaceri din Zalău, cât și pentru noi, administrația locală, deoarece problemele care apar pot fi remediate în cel mai scurt timp. Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanții firmelor Avril și Drum Construct în cadrul căreia au fost analizate proiectele de dezvoltare a Municipiului Zalău și au fost identificate soluții acolo unde situația o impune”, a declarat primarul Ionel Ciunt, în urma unei întâlniri avute, zilele trecute, cu reprezentanții celor două firme.

Au fost prezenți, de asemenea, directorul tehnic din cadrul Primăriei Zalău, Dănuț Curea, reprezentanți ai Direcției Tehnice, directorii companiilor de construcții Avril și Drum Construct, dar și diriginții de șantier ai proiectelor de investiții aflate în derulare în municipiu.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte cu privire stadiul lucrărilor, probleme întâmpinate în teren, corelarea lucrărilor și respectarea termenelor contractuale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut