Avocatul Andrea Ciortea, subprefect din partea PLUS Sălaj

8
2058

Avocatul Andrea Ciortea este nominalizarea PLUS Sălaj pentru funcţia de subprefect al judeţului Sălaj, ea urmând să se alăture echipei formate din Dari Toma, prefect din partea UDMR, şi Virgil Ţurcaş, subprefect din partea PNL.

„Așa cum am promis, continuăm Revoluția bunei guvernări, adăugând echipei din Guvern și celei din Parlament pe membrii PLUS care își vor asuma rolurile de prefecți și subprefecți, pentru a construi astfel o echipă puternică în teritoriu. Andrea Monica Ciortea – Suciu este propunerea USR PLUS pentru funcţia de subprefect de Sălaj”, precizează preşedintele PLUS Sălaj, Liviu Fărcaş, pe pagina oficială de Facebook a partidului.

Andrea Monica Ciortea – Suciu a absolvit Facultatea de Drept și un master de Drept Civil în cadrul Universității de Drept ”Dimitrie Cantemir” din Cluj Napoca. Este avocat, prodecan al Baroului Sălaj și consilier al Uniunii Naționale a Barourilor din România, iar pe plan politic face parte din Biroul Județean PLUS Sălaj, ca responsabil cu strângerea de fonduri.

„Suntem convinși că nominalizarea colegei noastre Andrea Ciortea-Suciu pentru această importantă funcție de demnitate publică va fi un câștig pentru Instituția Prefectului Sălaj și pentru cetățenii județului”, adaugă sursa citată.

8 COMENTARII

  1. Un fel de Vasile Goldiș cu rețeaua în toată țara! Daca bine știu madama asta este cea care s-a compromis să apere în instanță familia de rușinoasă amintire COȚA!

  2. Cîteva observații: 1.colegii au ales-a vicepreședinte la Baronul avocaților, 2.familia Cota nu alegea un avocat nepriceput să îi reprezinte 3.față de viitorul Prefect care este inginer ajuns inspector șef adjunct la învățămînt sau de alții care erau complet paraleli cu funcția, doamna este de meserie și pricepută. Cu domnil Țurcas care s-a descurcat bine în perioada grea a pandemiei, eu cred că vor face din instituția Prefectului ce trebuie să fie. Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.