septembrie 28, 2022

Avem un campion! Alex Rad câștigă marele premiu al International Karting Masters

Sălăjeanul Alexandru Rad este marele câștigător al International Karting Masters. La finalul celor trei etape ale competiției, pilotul de 11 ani a reușit să obțină cele mai multe victorii și, implicit, cel mai mare punctaj, fapt care îl plasează în vârful ierarhiei.

Ultima etapă din cadrul competiției a avut loc în weekend, la București. Chiar dacă de această dată norocul nu a fost de partea sălăjeanului, pentru că sportul e mereu plin de neprevăzute, din trei curse reușind să ajungă pe podium doar la una dintre ele, rezultatele de excepție obținute de-a lungul întregului sezon i-au asigurat titlul de campion, nici un alt concurent nereușind să-l depășească la numărul de puncte acumulate.

Rezultatele micului Hamilton din Sălaj sunt cu atât mai spectaculoase cu cât anul 2021 a fost, practic, pentru el, primul sezon competițional în adevăratul sens al cuvântului.

A urcat prima dată la volanul unui kart în urmă cu doi ani, pe un circuit de agrement. Apoi, pasiunea nou descoperită a devenit sport de performanță. Dacă anul 2020 a fost mai mult unul de acomodare pe circuit, anul acesta Alex Rad a ajuns, din plutonul debutanților, direct pe cea mai înaltă treapă a podiumului, încheind sezonul competițional pe locul I.

Gala International Karting Masters, în cadrul căreia lui Alex Rad îi va fi decernat cel mai strălucitor trofeu, va avea loc la începutul lunii decembrie, la Palatul Parlamentului.

Felicitări, Alex Rad, și la cât mai multe trofee!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.