septembrie 28, 2023

Avem 104 locuri de muncă vacante în Sălaj

0

104 locuri de muncă sunt disponibile, în această perioadă, în Sălaj. Sunt 27 de locuri de muncă vacante în producție și prestări servicii, 9 în turism și industria alimentară, 2 locuri de muncă în sănătate și asistență socială, 28 în industria confecțiilor și 38 de posturi în comerț.

Sunt 2 posturi de agent transport și oficiant urban puse la bătaie de Compania Națională Poșta Română SA care necesită învățământ obligatoriu specific și concurs pentru ocuparea lor.

Angajatorii oferă posturi de: instalator centrale termice, muncitor necalificat, electrician montator de instalații, agent de securitate, lăcătuș mecanic, mecanic utilaje, sudor,macaragiu, agent transport valori, oficiant urban, lucrător comercial, instalator instalații tehnico-sanitare, recepționer, bucătar, ajutor bucătar, lucrător bucătărie, asistent medical generalist, vânzător, casier și recepționer marfă.

Locurile de muncă sunt valabile pentru municipiul Zalău și orașul Șimleu Silvaniei. Cei interesați pot obține mai multe detalii la sediul AJOFM Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut