Avem 104 locuri de muncă vacante în Sălaj

0
1382

104 locuri de muncă sunt disponibile, în această perioadă, în Sălaj. Sunt 27 de locuri de muncă vacante în producție și prestări servicii, 9 în turism și industria alimentară, 2 locuri de muncă în sănătate și asistență socială, 28 în industria confecțiilor și 38 de posturi în comerț.

Sunt 2 posturi de agent transport și oficiant urban puse la bătaie de Compania Națională Poșta Română SA care necesită învățământ obligatoriu specific și concurs pentru ocuparea lor.

Angajatorii oferă posturi de: instalator centrale termice, muncitor necalificat, electrician montator de instalații, agent de securitate, lăcătuș mecanic, mecanic utilaje, sudor,macaragiu, agent transport valori, oficiant urban, lucrător comercial, instalator instalații tehnico-sanitare, recepționer, bucătar, ajutor bucătar, lucrător bucătărie, asistent medical generalist, vânzător, casier și recepționer marfă.

Locurile de muncă sunt valabile pentru municipiul Zalău și orașul Șimleu Silvaniei. Cei interesați pot obține mai multe detalii la sediul AJOFM Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.