decembrie 7, 2022

AVE a adunat 4,5 tone de vechituri

Campania de colectare a deseurilor electrice, electronice si electrocasnice (DEEE), organizata in week-endul ce tocmai a trecut, in municipiul Zalau, s-a “soldat” cu strangerea a nu mai putin de 4,5 tone de echipamente vechi. La fel ca si in cadrul campaniilor anterioare, echipamentele depuse de cetateni in fata blocului sau a casei au fost preluate gratuit de catre firma AVE care asigura salubrizarea si au fost transportate ulterior la depozitul amenajat pentru acest tip de deseuri.
Actiunea, intitulata generic “Marea Debarasare”, va continua pe tot parcursul anului, iar campaniile de colectare vor fi organizate in prima zi de sambata a fiecarei luni.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *