Avaria care a lasat Zalaul fara apa a fost remediata

Compania de Apa Somes S.A. anunță că avaria care a lasat de ieri de la amiază municipiul Zalău și alte cateva localităti fără apă la robinete a fost remediată, iar in cel mai scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

“Ieri, 13 Iulie 2020, ora 17, s-a finalizat remedierea avariei pe conducta DN1000 mm de la Vârșolț și s-a pornit pomparea apei spre Zalău. Cartierele Ortelec și Brădet nu au fost afectate deloc de întreruperea apei. În cursul dimineții de azi, 14 iulie , după umplerea rezervoarelor, se va relua furnizarea apei pentru Dumbrava 1, Dumbrava 2, Cartierul Simion Bărnuțiu, Dumbrava Nord, zona industrială, str. 22 Decembrie 1989 cu străzile adiacente, str. Kossuth Lajos, str. C. Coposu, str. T. Moldovan cu străzile adiacente, str. T. Vladimirescu, str. Fabricii și cartier Grădina Poporului”, spun reprezentanții Companiei de Apă Someș S.A.

About Author

8 Replies to “Avaria care a lasat Zalaul fara apa a fost remediata”

  1. Așteptăm despăgubiri pe factură, prețul apei este de 10-15 ori mai mare decât în perioada socialistă. Ne-am săturat să tot asigurăm salariile unor beșinoși liberali care s-au aciuat la această companie, nu întâmplător, igo a fost privatizată la clujeni în timpul unui primar liberal !

  2. Este ora 15:09 si in asa zis cartier Grădina Poporului inca nu este apa! Ce se intampla? Avem apa sau nu avem si asteptam scumparile de toamna!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *