septembrie 28, 2023

Patru subofițeri din cadrul ISU Sălaj au trecut, marți, în rândul ofițerilor. Avansarea în grad a avut loc în cadrul unei ceremonii organizate la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj.

“Astăzi, 15 noiembrie 2022, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență <Porolissum> al județului Sălaj, a avut loc o ceremonie pentru acordarea noilor grade pentru patru subofițeri care au promovat examenul de trecere în corpul ofițerilor. Este vorba despre Oroian Adelina-Maria care a primit gradul de sublocotenent, iar Busuioc Carmen-Ramona, Cuibuș Cristian-Paul și Torje Marius Viorel au primit astăzi grade de căpitan. Le dorim succes în noua activitate și multe realizări!”, e mesajul transmis de reprezentanții instituției.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut