februarie 9, 2023

Misiunile de stingere a incendiilor ale pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj devin puțin mai ușoare datorită unei autospeciale de stingere care a ajuns în dotarea unității de la Zalău.

Autospeciala are o capacitate de 10 mii de litri și face parte din tehnica de intervenție achiziționată de IGSU prin proiectul Viziune 2020.

Anunțul privind repartizarea autospecialei în județul nostru a fost făcut pe pagina oficială a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

”10 autospeciale de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri de apă au fost recepționate și vor fi repartizate către ISU Argeș, Isu Bacău, ISU Botoșani, ISU Brașov, ISU Buzău, ISU Giurgiu, ISU Neamț, ISU Teleorman, ISU Sălaj și ISU Suceava.

credit foto: IGSU

În urmă cu o lună, alte 10 astfel de autospeciale au intrat în dotarea salvatorilor. Acest tip de tehnică de intervenție face parte din totalul celor 200 de autospeciale de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri care vor fi achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020. Alte 10 autospeciale de acest tip vor intra în dotarea inspectoratelor pentru situații de urgență în perioada imediat următoare”, se arată în comunicat.

Vineri, 8 iulie, ISU Sălaj a publicat o filmare cu noua autospecială intrând pe poarta unității.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut