Autobuzele Transurbis circulă la program de sâmbătă în minivacanța de 1 Decembrie. Miercuri și joi, trasee deviate câteva ore, din Piața Maniu până la Perla

0

Conducerea Transurbis SA informează călătorii că, în perioada 30 Noiembrie – 2 Decembrie 2022, autobuzele societății locale de transport vor circula conform programelor de Sâmbătă, afișate în stațiile de autobuz.

Însă, miercuri, 30 noiembrie 2022, în intervalul orar  08.00-11.00, și joi, 1 Decembrie, în intervalul 12.00-16.30, traseul autobuzelor suferă mici modificări, evitându-se Bulevardul Mihai Viteazul – de la DSP – Primărie – Silvania, până la Perla, pe lângă faptul că se va circula conform programelor de Sâmbătă afișate în stații.

Traseele autobuzelor au fost modificate NUMAI în intervalul orar în care sunt restricții de circulație pentru repetițiile de miercuri și manifestările de joi, organizate cu ocazia Zilei Naționale a României.

Noile trasee, așa cum au fost comunicate de conducerea Transurbis, sunt:

Linia 22: Brădet – Dva.Nord – Gară şi Retur – Tur: Din Brădet, autobuzele vor circula pâna la D.S.P. urcând pe Str. Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe str. Gh. Lazăr și str. Tudor Vladimirescu cu stație la Agenția de voiaj, continuând traseul cunoscut până la Gară. La Retur: De la stația Vișinilor, autobuzele vor circula pe Str. Tudor Vladimirescu, cu stație la magazin P.P.T și continuă traseul pe Str. Gh. Lazăr –Str. Andrei Șaguna – str. Corneliu Coposu, cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 1: Brădet – Gară şi Retur – Tur: Din Brădet, autobuzele vor circula până la D.S.P., urcând pe Str. Andrei Șaguna cu stație la D.S.P., continuând pe str. Gh. Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu cu stație la Agenția de voiaj, continuând traseul cunoscut până la Gară. La Retur: de la stația Casa de modă, autobuzele vor circula pe str. Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str. Gh. Lazăr- Str. Andrei Șaguna – Str C.Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 11 Brădet – Ortelec şi Retur – Tur: Din Brădet, autobuzele vor circula până la D.S.P urcând pe Str. Andrei Șaguna cu stație la D.S.P. continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str.Tudor Vladimirescu, continuând traseul cunoscut pâna la capăt de linie. La Retur, de la capăt de linie până la Scoala Nr. 4 traseul cunoscut, urmând să circule pe Str.Tudor Vladimirescu Str. Gh. Lazăr cu stație la refugiul de la școală, continuând pe Str. Andrei Șaguna, Str. Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 5 ( Stâna): Astralis – Stâna și Retur – Tur – De la stația Casa de modă, traseul este deviat pe Str.Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T și continuă traseul pe Str. Gh. Lazăr- Str. Andrei Șaguna -Str. Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 2: Gară – Str. 22 Decembrie1989 – Valea Miții nr.28 și Retur – Tur – până la Casa de modă circulă pe traseul cunoscut urmând devierea pe Str. Andrei Mureșanu-Str. Cloșca-Str. Parcului, prin stațiile cunoscute cu oprire în fața restaurantului GLAMOUR continuâd traseul cu stațiile cunoscute. La Retur, – de la capăt de linie până în centru se vor utiliza traseul și stațiile cunoscute, urmând devierea pe str. Parcului cu stație la Restaurant Glamour, continuând pe Str. Cloșca și coboară pe Str. Andrei Mureșanu, intrând pe Bd.Mihai Viteazul și continuând traseul cunoscut până la Gară.

Linia 6 și 6B: Brădet- SC 8 – Bloc N 103 și Retur: Tur -din Brădet, autobuzele vor circula până la D.S.P. urcând pe Str.Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu, cu stație la Agenția de voiaj, continuând traseul cunoscut până la capăt. Retur: De la stația Vișinilor, se va circula pe Str. Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. și continuă traseul pe Str. Gh. Lazăr-Str. Andrei Șaguna-Str. C. Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 9: Brădet–Dva. Nord-ITI: Tur – Din Brădet, se va circula până la D.S.P., urcând pe Str.Andrei Șaguna, cu stație la D.S.P., continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu, cu stație la Agenția de voiaj, continuând traseul cunoscut până la capăt de linie. Retur: De la stația Vișinilor autobuzele vor circula pe Str. Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T și continuă traseul pe Str. Gh. Lazăr- Str. Andrei Șaguna- Str. Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 14: Brădet–Dva. Nord- Piață: Tur: Brădet – D.S.P., urcă pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P., continuă pe Str. Gh. Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu cu stație la Agenția de voiaj continuând traseul cunoscut până la Piață. Retur: De la stația Casa de modă se va circula pe Str. Tudor Vladimirescu cu stație la magazin P.P.T. si continuă traseul pe Str. Gh. Lazăr-Str. Andrei Șaguna-Str. Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 13B: Brădet-Sărmaș: Tur – Din Brădet – la D.S.P., urcând pe Str.Andrei Șaguna cu stație la D.S.P, continuând pe Str. Gh. Lazăr și Str. Tudor Vladimirescu, continuând traseul cunoscut până la capăt.       Retur: De la capătul liniei până la Sc. nr. 4 autobuzele urmează traseul cunoscut, urmând să circule pe Str. Tudor Vladimirescu – Str. Gh Lazăr cu stație la refugiul de la școală continuând pe Str. Andrei Șaguna -Str. Corneliu Coposu cu  stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

Linia 4 și 4B: Brădet-Sc. Nr. 8: Tur: Din Brădet va circula până la D.S.P. urcând pe Str. Andrei Șaguna cu stație la D.S.P continuând pe Str. Gh. Lăzar și Str. Tudor Vladimirescu cu stație la Agenția de voiaj, Str. Crisan, urmând traseul cu stațiile cunoscute. Retur: De la capătul liniei până pe Str. Maxim Gorki, coboară pe Str. Andrei Mureșanu –Bd. Mihai Viteazul cu oprire la magazin P.P.T., continuă traseul pe Str. Tudor Vladimirescu, Str. Gh. Lazăr, Str. Andrei Șaguna-Str. Corneliu Coposu cu stație la Albă ca Zăpada și magazin Europan, Dacia Service și Pensiunea Zagor.

        Conducerea Transurbis subliniază faptul că, după terminarea repetițiilor și manifestărilor, se va reveni la traseele și stațiile cunoscute.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut