septembrie 24, 2023

Aurel Vlaicu: Medalia de bronz am pierdut-o acasa

0

Ultimul joc, decisiv, din play-off din cadrul Diviziei A1, la volei masculin s-a incheiat duminica, 3 mai a.c., cu o infrangere pentru Volei Club Remat Zalau in favoarea jucatorilor de la LPS Piatra Neamt. Acest fapt a dus la pierderea, de catre echipa antrenata de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu, a mult ravnitului loc trei. Zalauanii sunt pe locul patru, o pozitie, care, chiar daca i-a deceptionat pe unii suporteri, este, totusi, un loc foarte bun pentru Zalau.
-Cum apreciati finalul acestui campionat pentru echipa din Zalau?
-Avand in vedere modul in care am inceput, locul pe care il ocupam este unul meritat. Dar raman cu dezamagirea ca medalia de bronz am pierdut-o acasa (joi, 30 aprilie-n.a.). Si probabil, cu mai multa dorinta din partea jucatorilor, chiar puteam sa obtinem locul trei.
-Care a fost evolutia echipei, in campionatul recent incheiat?
-Am avut impresia ca spre final, jucatorii nostri au suferit o scadere. In partea a doua a campionatului am tinut ritmul la un nivel foarte ridicat, dar cu toate acestea jucatorii ar fi trebuit sa dovedeasca ca nu se multumesc cu putin.
-Inteleg ca se putea si mai bine…
-Din punctul meu de vedere, da, se putea si mai bine. Din pacate, scaderea a fost poate, sub aspect moral. Probabil s-au gandit ca obiectivul a fost atins atunci cand ne-am situat intre primele patru locuri.
-Sunt zvonuri ca de la echipa va pleca Adrian Gontariu.
-Nu pot sa spun deocamdata nimic. Circula tot felul de zvonuri, intr-adevar. Depinde si de noi, si de el. Mai precis, de discutiile care se vor purta intre conducerea clubului si el. Vrem sa il pastram, este o valoare. Deocamdata el va participa la actiunile echipei nationale.
-Se stie, totusi, cine va pleca de la echipa sau ce alti jucatori ar putea veni?
-Nu pot spune nimic, e prea devreme. Vrem sa intarim echipa peste vara, prin aducerea unor jucatori mai valorosi decat cei care sunt.
-Sunteti de acum in vacanta. Ce se intampla pana la toamna?
-Da, de ieri am intrat in vacanta. Pregatirea va incepe de la data de 1 august, cu conditia ca jucatorii care nu participa la actiunile echipei nationale sa fie pregatiti. Ei vor sustine teste, iar daca nu se incadreaza in parametri ceruti, vor putea exista penalizari.
-Ce ati dori sa le transmiteti suporterilor?
-Tin sa multumesc in mod special publicului care a fost alaturi de noi. Ma bucur ca am reusit sa-i aducem la sala pe suporteri si de multe ori, sa-i facem fericiti. Speram ca si din toamna sa ne sustina, cum ne-au sustinut in anul acesta, in special, in partea a doua a campionatului.
Gontariu si Ciortea, la nationala
In urmatoarea perioada, potrivit declaratiilor antrenorului secund Aurel Vlaicu, doi dintre jucatorii de la Volei Club Remat Zalau au fost convocati la echipa nationala. Este vorba de Adrian Gontariu si Marius Ciortea. Ei vor participa la pregatiri pentru turneele de precalificare la Campionatul Mondial de Volei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut