Aurel Bican, noul consilier local PNL

Directorul Secției de Drumuri și Poduri Sălaj, Aurel Bican, este noul reprezentant al PNL în Consiliul Local Zalău. Acesta a depus jurământul la debutul ședinței de Consiliu Local de joi, 29 februarie.

După vacantarea locului odată cu demisia din Consiliul Local a liberalului Gheorghe Bancea, numit în funcția de subprefect al județului în locul Adrianei Sabău, PNL a decis, conform listei consilierilor cu care PNL a intrat în competiția electorală din septembrie 2020, ca Aurel Bican să fie cel care intră în Consiliul Local pentru următoarele luni ale actualei legislaturi municipale.

Este a patra modificare în componența liberală din Consiliul Local Zalău. Vasile Bulgărean, cel care a deschis lista din 2020, s-a retras imediat după alegeri, astfel că în Consiliu au intrat Mihai Crișan, Florin Morar, Gheorghe Bancea, Dorel Labo și Mihaela Mureșan. La doar câteva luni după alegeri, și Dorel Labo a demisionat, fiind admis la concursul pentru funcția de director patrimoniu în cadrul Consiliului Județean. Următorul pe listă a fost Alexandru Bora, însă a renunțat la funcție și a cedat locul lui Claudiu Breje.

Aurel Bican are 53 de ani, este inginer constructor ca profesie, și nu este străin de administrația publică. În mandatele de primar ale lui Radu Căpânașiu, Bican a fost director al SADP Zalău, ulterior fiind numit șef al SDP Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *