septembrie 28, 2023

AUR Sălaj caută primar pentru Șimleu Silvaniei

3

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), filiala Sălaj, caută candidat pentru funcția de primar al orașului Șimleu Silvaniei. Potrivit anunțului postat de formațiunea politică în spațiul public, cerințele sunt relativ ușor de îndeplinit, deși unele dintre ele sunt destul de abstracte. Trebuie să ai peste 24 de ani, să nu fii infractor, să fi demonstrat ceva în viață, să nu îți fie rușine că ești român și să fii respectat de “consătenii” tăi.

“Filiiala AUR Sălaj scoate la concurs 1 post de primar pentru Orașul Simleu-Silvaniei. Profilul candidatului: vârsta minimă 24 ani, nu este infractor, a demonstrat profesional ceva în viaţă până acum, este o persoană respectată de consăteni şi de colegi, nu a făcut parte din structuri locale ale fostei clase politice corupte, experienţă minimă în organizarea oamenilor şi comunicarea cu ei, disponibilitate de a învăţa, nu îi este ruşine că este român, își iubeste comunitatea, si vrea sa facă DREPTATE pentru ea”, anunță cel mai nou apărut partid pe scena politică românească, cu mențiunea că pot fi contactați pentru detalii, dar și recomandări.

Partea referitoare la “consăteni” a fost repede taxată de cei care au citit anunțul și care le-au atras atenția autorilor că, la oraș, se numesc concitadini.

Până în momentul de față, doar principalele partide -PSD Sălaj și PNL Sălaj – au avansat nume ale candidaților cu care vor să câștige fotoliul ocupat până de curând de Septimiu Țurcaș.

AUR e al treilea partid care anunță că vrea Primăria Șimleu Silvaniei

Până acum, doar PNL și PSD au mai anunțat că vor intra în competiția pentru postul de primar al Șimleului.

PNL Sălaj a decis să trimită în cursa electorală un tânăr avocat. Cristian Lazăr, noul președinte interimar al PNL Șimleu Silvaniei, este și candidatul partidului pentru funcția de primar. Are 27 de ani și este originar din Șimleu. 

Conducerea PSD Sălaj a decis să desemneze candidatul pentru Primăria orașului de la poalele Măgurii în urma unui sondaj de opinie. Cele trei nume de candidați lansate în competiția internă sunt medicul Pop-Silvășan Dan, economistul Romeo Sabou și antreprenorul Cristian Opriș.

Postul de primar a devenit vacant la Șimleu Silvaniei după condamnarea definitivă a fostului edil, Septimiu Țurcaș, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

3 thoughts on “AUR Sălaj caută primar pentru Șimleu Silvaniei

  1. Cred ca a spus bine ,,consateni”.Dupa cum arata localitatea dupa experimente esuate,mai ales in perioada condamnatului, e departe de a putea s-o numesti oras.Este o ruina de la un capat la altul, cu dejectii refulate in raul Crasna, si prin santuri,strazi si drumuri desfundate,cladiri care stau sa se darame ,apa si gaz doar la blocuri si tigani.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut