Echipa din Zalau a cucerit laurii nationali, primind titlul de Campioana nationala si medalia de aur.
Campionatul National de Maraton s-a desfasurat in Bucuresti, pe un traseu deosebit de dificil: de la Dealul Parlamentului-Magazinul Unirea-Sediul Postei Centrale- Dealul Cotrocenilor- Parlament si pe un timp foarte rece, cu vant si ploaie, dar si sub „tirul binevoitor” al conducatorilor auto.
Intrecerea din acest an a devenit internationala prin participantii inscrisi, conditii in care atletele din Zalau au dat dovada de o foarte buna pregatire si tarie de caracter, clasandu-se printre protagonistii alergarii.
Echipa din Zalau a cucerit laurii nationali, primind titlul de Campioana nationala si medalia de aur, ca urmare a unor evolutii excelente a celor trei atlete:
• PAULA TODORAN a sosit pe pozitia a doua la individual, fiind rasplatita cu titlul de vicecampioana nationala si medalia de argint, fiind devansata de Daniela Carlan (Steaua). In clasamentul international Paula a sosit pe pozitia treia. De subliniat ca este prima participare a ei la o asemenea intrecere.
• ALINA PETRESCU s-a clasat pe locul trei, medalie de bronz la C.N. si pe pozitia a patra la internationale.
• MONICA BARNA a sosit pe locul 7 la national si pe pozitia a 8-a la international.
Prin aditionarea punctelor celor trei atlete s-a ajuns la clasarea echipei pe prima pozitie. Asa cum ne declara dl.Mirel Seisan, antrenorul echipei, performanta este extraordinara, dovada a bunei pregatiri premeregatoare campionatului. Doar Paula acuza unele dureri la un picior, dar spera ca nu este nimic grav si ca sportiva isi va putea continua activitatea la acelasi nivel de performanta.