Sambata, 31 octombrie a.c. a fost o zi buna pentru atletii de la CSM si Liceul cu Program de Sport „Avram Iancu” Zalau. In municipiul Giurgiu s-au desfasurat Campio-natele Nationale de Cros la probele individual si echipe, la seniori, senioare, juniori si junioare.
Pe un timp foarte rece, cu ploaie si vant, pe un traseu”infernal”, cum il caracteriza prof. Mirel Seisan, echipa de fete senioare de la CSM Zalau, in componenta:Paula Todoran- a ocupat locul II, cu medalie de argint si titlul de vicecampioana nationala, Alina Petrescu- locul VI, Andreea Barna-locul VII si Georgiana Vaduva- locul XVI, a ocupat locul I,medalie de aur si titlul de campioana nationala.Cu aceasta ocazie Paula a revenit la proba care a consacrat-o, crosul, demonstrand o buna pregatire si o mare putere de lupta. Locul I la individual a fost cucerit de Ancuta Bobocel, de la Dinamo+CSM Drobeta Tr.Severin-o crosista cu multa experienta competitionala.
La baieti, Samuel Bita, CSM Zalau, a sosit pe un loc onorabil, VI.
La Juniori si junioare, reprezentantii de la LPS „Avram Iancu” Zalau, au concurat la individual, cel mai bine s-a clasat Razvan Pop, locul IV, pana pe final dand sperante intr-o medalie, dar concurentii lui, mai in varsta cu un an -doi, au stiut sa-si dozeze mai bine efortul. Oricum, rezultatul este onorabil, ne spunea prof. Teodor Bidian, Razvan fiind titular in reprezentativa Romaniei pentru C.E. din Irlanda, care vor avea loc la inceputul lunii decembrie.