septembrie 28, 2023

Aur, argint și bronz pentru elevii de la CNS Zalău la Olimpiada Națională de Informatică

0

Elevii de la Colegiul Național Silvania Zalău au obținut rezultate excepționale la Olimpiada Națională de Informatică, desfășurată în perioada 7-8 aprilie. Pop Alex Nicolae a obținut medalia de aur, Cotor Andrei – medalie de argint, iar Alexuțan Cristian – medalie de bronz. În urma probelor de baraj din 9 și 11 aprilie, elevii Pop Alex Nicolae și Cotor Andrei au obținut locuri fruntașe în lotul național de seniori și vor reprezenta România la competiții internaționale.

Organizarea olimpiadei de informatică din acest an este inițiativa Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică (SEPI). Competiția a avut trei etape: județeană, națională și de selecție a loturilor reprezentative pentru competițiile internaționale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut