Augustin Suciu, noul centenar al Sălajului

1
386

Fost director al Școlii Gimnaziale din Bălan timp de 35 de ani, Augustin Suciu este sălăjeanul care a împlinit sâmbătă, 14 mai, venerabila vârstă de 100 de ani!

Născut în Bălan, în anul 1922, centenarul Augustin Suciu locuiește acum în Zalău, alături de cele două fiice ale sale. A primit de ziua sa drept cadou vizita primarului Ionel Ciunt, care a ținut să-i ofere din partea Primăriei o diplomă aniversară, o distincție și suma de 1.000 de lei.

Credit foto: Facebook Primăria Municipiului Zalău

”Am avut bucuria să-l felicit pe domnul Suciu Augustin, fostul director al scolii din Bălan, timp de 35 de ani.  Am oferit cu ocazia deosebitei aniversări a 100 de ani de viață o mică atenție din partea Primăriei municipiului Zalău. Îi doresc multă sănătate și La mulți ani!”, a transmis primarul Ionel Ciunt.

Și redacția Graiul Sălajului îi transmite domnului Augustin Suciu multă sănătate și ”La mulți ani” alături de cei dragi!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.