noiembrie 26, 2022

Au venit Rapid si au plecat marfar!

Handbal Club Zalau a invins duminica, la Zalau, cu 32-23 (17-14), pe Rapid Bucuresti, intr-o partida din etapa a XIX-a a Ligii Nationale la handbal feminin. Meciul a fost dominat in totalitate de zalauance care isi continua forma buna de cand s-a reluat campionatul. O evolutie foarte buna au avut portarul Mirela Nichita, care a aparat foarte bine, precum si jucatoarele, Adriana Holhos, autoare a 8 goluri si Florina Turcas, care din sase aruncari, a marcat de 5 ori. Cu acest succes, formatia antrenata de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu, a acumulat 19 puncte, urmand ca etapa viitoare sa se deplaseze la formatia care a jucat sferturile de finala ale Cupei Cupelor, Otelul Galati.
HC Zalau-Mirela Nichita, Mihaela Cheta, Adriana Holhos (8 goluri), Florina Turcas (5), Alina Czeczi (5), Dana Babeanu (5), Oana Bidascu (3), Mihaela Ivan (3), Giorgiana Coadalata (3), Andra Sagmar.
Din tabara giulestencelor, cele mai multe goluri (cate 5) au fost marcate de Cuceanu, Paval si Geana.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *