ianuarie 29, 2023

Au sosit biletele de tratament

Veste buna pentru pensionari. Au inceput sa vina biletele de tratament balnear. Potrivit informatiilor primite de la Filonas Chis, directorul Casei Judetene de Pensii Salaj, pana acum au fost repartizate de Casa Nationala de Pensii, pentru judetul nostru, 507 bilete. Numarul solicitarilor este insa mai mult decat dublu. De la inceputul anului 1158 de persoane si-au depus cererea la CJP Salaj, din care 454 pentru luna martie 2009. Pana acum au fost distribuite 13 bilete. Solicitarile pensionarilor sunt pentru statiunile Felix, Bizusa, Covasna, 1 Mai, Moneasa, Geoagiu, Buzias, Vatra Dornei, Sovata etc. Seria I pentru care se elibereaza biletele de tratament este perioada 9-11 februarie 2009, eliberarea lor facandu-se in ordinea depunerii cererilor.
Directorul CJP Salaj va solicita in continuare suplimentarea biletelor, in special pentru cazurile mai deosebite de sanatate ale varstnicilor. Cele primite pana la aceasta data sunt pentru statiunile care apartin Casei Nationale de Pensii, iar dupa aprobarea bugetului pentru anul 2009 se vor perfecta contractele cu celelalte societati private care ofera astfel de servicii.
Pana in 15 februarie se pot depune cererile pentru luna martie, impreuna cu un cupon de pensie si o copie dupa actul de identitate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut