Au ratat podiumul

In urma cu cateva zile la Constanta a avut loc Campionatul National la juniori I, baieti si fete, la tenis de masa. La aceasta competitie a participat si CSM Armatura Zalau cu o echipa de fete si una de baieti, care au ocupat in finalul competitiei locurile patru (fete), respectiv cinci (baieti).
Formatia de fete a fost foarte aproape de a obtine medalia de bronz, insa superficialitatea cu care a abordat partida cu Buzaul, a debusolat-o, total si nu si-a mai revenit. Partida in cauza, a fost castigata greu, dar jocul a lasat urme adanci in partida urmatoare, cea cu Slatina. In acest joc, fetele au jucat foarte slab si au pierdut partida si totodata si medalia de bronz. In final, Andrada Vincze (foto) si compania au mai avut posibilitatea de a cuceri bronz-ul, daca partida dintre CSM Arad si Slatina se termina cu victoria aradencelor. Insa partida a fost castigata greu de Slatina, iar “noi am pierdut bronzul pe mana noastra”, a spus Victor Puie, antrenorul sectiei de tenis de masa de la CSM Zalau
Echipa de fete a fost formata din Andrada Vincze, Demeter Boglarka, Andreea Igna si Weisz Eniko. Formatia de baieti a fost alcatuita din tenismanii Alin Ciupe, Andrei Margin, Bogdan Muresan si Demeter Lorand.
La sfarsitul acestei saptamani, Andrei Margin va participa la Buzau, la competitia TOP 12 rezervata juniorilor II.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *