octombrie 3, 2022

Au ratat calificarea

Echipa de volei de la CSS Zalau, antrenata de Georgeta Dobrota, a ratat calificarea in faza semifinala, din cadrul Campionatului National de cadeti la volei masculin. In turneul interjudetean de la Baia Mare, Ciupe si compania aveau nevoie de o victorie pentru a se califica mai departe, dar, din pacate, tinerii voleibalisti au inregistrat doua infrangeri cu acelasi scor, 1-3, cu CSS Lapi Dej si CSS Matrix Baia Mare. La finalul turneului, antrenoarea echipei, Georgeta Dobrota, a fost foarte suparata de ratarea calificarii. “Sunt extrem de dezamagita de faptul ca nu ne-am atins obiectivul, acela de a ne califica in faza urmatoare. Ma asteptam la mai mult din partea baietilor, dar fara concentrare, seriozitate si disciplina pe terenul de joc nu poti face performanta”, a declarat Geta Dobrota.
CSS Zalau a abordat turneul de la Baia Mare cu urmatorii voleibalisti: Andrei Tomas, Adrian Pantea, Raul Mastan, Alexandru Crisan, Forin Ciobanu, Mihai Bogdan, Boros Norbert, Ovidiu Muresan, Mihai Ciupe, Adrian Pop si Sergiu Pop.
Rezultatele turneului de la Baia Mare:
CSS Zalau-CSS Lapi Dej 1-3;
CSS Zalau-CSS Matrix II Baia Mare 1-3;
CSS Matrix II Baia Mare-CSS Lapi Dej 3-0.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.