ianuarie 29, 2023

Cu patru jucatoare menajate, Adriana Holhos, Mirela Nichita, Georgiana Coadalata si Alina Bratu, HC Zalau a pierdut ieri, partida din deplasare de la Valcea, cu scorul de 28-24, la pauza 16-10. La finalul meciului, Gheorghe Tadici, managerul general al echipei, ne-a declarat ca echipa sa a facut un meci bun, dar s-a vazut diferenta mare de valoare intre cele doua formatii. Pentru HC Zalau au marcat Mihaela Ivan 10 goluri, Dana Babeanu 7, Mihaela Teodorescu 3, Alina Czeczi si Mihaela Viscreanu, cate 2 goluri.
In partida urmatoare, echipa antrenata de Gheorghe Tadici si Sorin Radulescu va intalni pe teren propriu HC Dunarea Braila, duminica, 11 ianuarie, de la ora 11:00, in Sala Sporturilor din Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut