septembrie 25, 2023

Echipa de junioare I de la CSS Zalau, pregatita de Dan Pavel, a pierdut duminica, in deplasare la Bistrita, 25-22 (12-10), la capatul unui joc in care zalauancele au ratat din toate pozitiile. Practicand un joc bun, care l-a multumit pe tanarul antrenor, Andra Sagmar si compania puteau mai mult daca erau mai concentate la finalizare. CSS Zalau a facut deplasarea la Bistrita fara trei jucatoare: Andreea Tamas si Mihaela Cheta convocate de Gheorghe Tadici pentru meciul cu Brasov, iar Giorgiana Puscas a avut probleme de sanatate. In partida de duminica s-au remarcat Andra Sagmar si Ruxandra Pop, ambele marcand cate sase goluri.
CSS Zalau-Ana Muntean, Adina Muresan, Ruxandra Pop, Iulia Sabau, Iulia Sana, Andra Sagmar, Bianca Muresan, Alexandra Rusu, Andreea Naghy, Roxana Cadar, Daniela Aciu. Antrenor, Dan Pavel.
Rezultatele etapei a XI-a, prima a returului:
LPS Bistrita-CSS Zalau 25-22 (12-10);
LPS Sebes-CS Viitorul Cluj 17-16 (9-6);
Extrem Baia Mare-CSS 2 Baia Mare 22-31 (8-15).
Etapa viitoare se va disputa in 14 martie, dupa programul:
Extrem Baia Mare-LPS Bistrita;
CSS 2 Baia Mare-LPS Sebes;
CSS Viitorul Cluj-CSS Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut