Au început lucrările la locul de joacă din Stâna

În locul fostului Cămin Cultural din Stâna, demolat în urmă cu doi ani din cauza stării avansate de degradare, Primăria Municipiului Zalău amenajează un parc pentru copii. Lucrările, care au demarat deja, sunt realizate de SC Citadin, iar parcul va avea o suprafață de 723 mp și va fi dotat și echipat cu mobilier modern și sigur pentru cei mici. Fondurile au fost alocate din bugetul local.

Până în prezent, Citadin a realizat fundația parcului, accesul la parc, iar în câteva zile se va trece la amenajarea propriu-zisă a spațiului de joacă.

De dotarea locului de joacă cu mobilier și aparate adecvate se va ocupa Serviciul Zone Verzi din cadrul S.C. Citadin Zalău, în cadrul programului de activitate Zone verzi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.