Au inceput lucrarile de amenajare a unei zone de agrement in Poienile Aghiresului

O idee mai veche a administratiei locale privind amenajarea unui loc pentru desfasurarea diferitelor evenimente a prins contur. Asadar, Primaria Municipiului Zalau a demarat lucrarile la amenajarea unei zone de agrement situata in Poienile Aghiresului, un loc in care municipalitatea doreste sa organizeze si evenimente precum Zilele Orasului.

rn

Locatia aleasa se intinde pe o suprafata generoasa, intr-un cadru frumos aflat la poalele Muntilor Meses. Prin demararea acestui proiect se are in vedere amenajarea unei zone de picnic unde se vor monta mai multe foisoare si gratare. Totodata, pentru atractia celor mici se vor amenaja terenuri de minifotbal, volei dar si badminton.

rn

Autoritatile au anuntat ca au demarat lucrarile pentru amenajarea locului de picnic. Lucrarile sunt executate chiar de firma SC Citadin, aflata in subordinea Primariei Zalau. Administratia locala spune ca in prezent executa lucrari de amenajare a unei parcari, alei de acces si directionarea apelor pluviale din zona. În perioada urmatoare vor fi instalate mai multe foisoare, gratare, se va realiza aductiunea apei si se va construi un grup sanitar vidanjabil. Vor fi amenajate, de asemenea, mai multe terenuri de sport in apropierea zonei de agrement (minifotbal, volei, badminton), iar pe drumul spre locul de picnic ar urma sa fie marcate trasee turistice.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *