decembrie 6, 2022

Au început înscrierile pentru Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului și Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Ploiești organizează, în perioada 9 – 11 decembrie, Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022. Evenimentul va avea loc în București, în incinta Romexpo.

TIMM este locul unde antreprenorii români se pot întâlni cu publicul interesat de produsele lor, dar și cu profesioniști care le pot asigura accesul pe noi piețe.

Organizatorii asigură participarea la târg pentru 150 de beneficiari selectaţi conform prevederilor procedurii de implementare, în urma înscrierii online în program. Cheltuielile privind cazarea și transportul vor fi decontate, în limita a 1.500 lei/beneficiar.

“Decembrie este luna antreprenorilor! Orice afacere are nevoie de promovare, de cel puțin o platformă prin care produsele și serviciile pe care le oferă să ajungă la clienți, o platformă prin care să identifice cei mai potriviți parteneri. Da, comerțul online reprezintă un atu, dar interacțiunea directă oferă și mai multă credibilitate, precum și o experiență completă. Așteptăm 150 de IMM-uri să se înscrie și să participe la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022 pentru a face cunoscute produsele antreprenorilor români atât publicului larg, cât și profesioniștilor pregătiți să le comercializeze și pe noi piețe. MAT va oferi fiecărui beneficiar un stand în cadrul târgului timp de 3 zile și un grant de 1.500 de lei pentru cheltuieli asociate participării la eveniment”, a anunțat ministrul Antreprenoriatului și turismului, Daniel Cadariu.

Operatorii economici interesați se pot înscrie pe site-ul www.timm.ro, unde poate fi studiată și procedura de implementare a programului, până în data de 28 noiembrie.

Se pot înscrie întreprinderile mici şi mijlocii care au capital social integral privat, realizează o cifră de afaceri anuală netă de până la 50 milioane euro, echivalent în lei, sau deţin active totale care nu depăşesc echivalentul în lei a 43 milioane euro, conform ultimei situaţii financiare aprobate, au un număr mediu anual de salariaţi mai mic de 250 în anul fiscal anterior.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *