Au început înscrierile pentru școlile militare

0
305

Ministerul Apărării Naționale, prin intermediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Sălaj a început înscrierile pentru colegiile naționale militare, pentru instituțiile de învățământ universitar militar (academiile militare) și pentru școlile militare de maiștri militari și subofițeri.

  • Pentru Colegiile Naționale Militare, pentru Universitățile de Medicină și Farmacie din București și Târgu Mureș prin Institutul Medico-Militar și pentru locurile repartizate M.Ap.N. din Academia de Poliție și Universitatea București, înscrierile se fac până în data de 5 martie, iar pentru pentru instituțiile de învățământ superior militar (academii), precum și pentru învățământul postliceal militar (școlile militare de maiștri militari și subofițeri) până în data de 29 aprilie.

Începând din 1 februarie, candidații înscriși pentru Colegiile Naționale Militare, pentru Universitățile de Medicină și Farmacie din București și Târgu Mureș prin Institutul Medico-Militar și pentru locurile repartizate M.Ap.N. din Academia de Poliție și Universitatea București vor putea susține probele de selecție, pe baza planificării efectuate de biroul informare-recrutare în cadrul centrului zonal de selecție și orientare din Alba Iulia. Candidații declarați „admis” la selecția aptitudinală generală vor efectua vizita medicală la Spitalul Militar din Cluj Napoca.

Candidații care au promovat toate aceste probe eliminatorii vor întocmi dosarul de candidat, la biroul informare-recrutare, și se vor prezenta la concursul de admitere.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Sălaj, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Sălaj, situat în Zalău, strada Lt.col. Pretorian nr. 100, în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30 – 16.30, marţi între orele 10.30 – 18.30. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0260/660964, 0745/511616, la adresa de mail recrutare_salaj@mapn.ro sau pe contul de Facebook – Centrul Militar Județean Sălaj.

Candidații minori vor fi însoțiți de unul dintre părinți sau de reprezentantul legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.